LIPUT

Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupalvelu. Lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä, internetistä tai puhelimitse. Keväällä lipunmyynti on auki myös kulttuurikauppa Ars Musicassa Turun konserttitalolla ja kesällä lipunmyynti on auki lisäksi Turun musiikkijuhlien lippukassassa.

LP_logo_puhelinnumerolla_nega

Turun musiikkijuhlien lippukassa

Turun musiikkijuhlien lippukassa on 1.6.2015 alkaen auki maanantaista perjantaihin klo 12–15. Lippukassa on Åbo Svenska Teaterin lippukassassa kauppakeskus Hansassa, Aurakatu 10. Lippukassalta voi ostaa lippuja kaikkiin Turun musiikkijuhlien konsertteihin ilman palvelumaksuja.

Kulttuurikauppa Ars Musica

Turun musiikkijuhlien lippuja voi ostaa myös kulttuurikauppa Ars Musicasta (Konserttitalo, Aninkaistenkatu 9)  maanantaista perjantaihin klo 11-17.

Ars Musica on suljettu 13.6.-9.8.2015 välisenä aikana.

Lippupalvelu

myyntipisteet kautta maan
Turussa Sokos Wiklund, Stockmann, Prismat ja K-Citymarketit

internetissä www.lippupalvelu.fi

puhelimitse numerosta
0600 10 800 (1,98 €/min+pvm) tai
0600 10 020 (6,84 €/puhelu+pvm)

Lippupalvelu perii lippukohtaisia toimituskuluja toimitustavasta riippuen.

Ovimyynti

Kunkin konsertin lippuja myydään konserttipaikan ovella tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Ryhmämyynti

Ryhmämyyntiä hoidetaan Lippupalvelun lisäksi myös suoraan festivaalitoimistosta, puh. (02) 262 0812 tai sähköposti info@tmj.fi. Yli 10 hengen ryhmille myönnetään 10 % alennus.

Lipputyypit

Lippujen hinnat on ilmoitettu tilaisuuksien yhteydessä muodossa perus/eläkeläinen/alennus tai perus/alennus.

Alennuslippu koskee opiskelijoita, alle 16-vuotiaita, varus- ja siviilipalvelusmiehiä sekä työttömiä. Lipun ostajan on varauduttava esittämään eläkeläistodistus tai alennukseen oikeuttava kortti oston yhteydessä ja tapahtumapaikalla. Paikkoja liikuntaesteisille on rajoitetusti. Saattaja pääsee tilaisuuteen ilmaiseksi (paikka varattava).

Lippupalvelu perii lippukohtaisia toimituskuluja lipun hinnasta ja toimitustavasta riippuen.