LIPUT

Lipunmyynti

Liput ovat myynnissä NYT!
Turun musiikkijuhlien lippuja myy Lippupalvelu.
Lippuja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä, internetistä tai puhelimitse.

2.6.2014 alkaen myös Turun musiikkijuhlien oma lippukassa on auki Åbo Svenska Teaterin lippukassassa maanantaista perjantaihin klo 12-15 (kesä, heinäkuu) ja klo 12-18 (elokuu).
Ryhmämyyntiä hoidetaan suoraan festivaalitoimiston puhelinnumerosta 02- 262 0812.

lippupalvelu_bow_tel_logo_horizontal_CMYK

Lippupalveluun ->>

Turun musiikkijuhlien lippukassa

Turun musiikkijuhlien oma lipunmyynti on auki 2.6. alkaen Åbo Svenska Teaterin lippukassassa kauppakeskus Hansassa maanantaista perjantaihin klo 12-15 (kesäkuu, heinäkuu) ja klo 12-18 (elokuu). Lippukassa on Thalia-talossa ja sinne on helpoin löytää Aurakadun puoleiselta sisäänkäynniltä Osuuspankin konttorin vierestä.

2.6. eteenpäin lippuja voi varata puhelimitse ÅST:n lippukassasta numerosta 02-277 7377 ma-pe klo 12-15 (kesäkuu, heinäkuu) ja klo 12-18 (elokuu).

Lippupalvelun lipunmyynti ja lipunmyynnin ehdot

Puhelinvaraukset

Lippuja voi varata puhelimitse numerosta 0600 10 800 (1,96 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Liput lähetetään maksun jälkeen annettuun osoitteeseen, myös noutovaraus on mahdollinen. Noutovaraukset voi lunastaa lippukaupoista tai R-kioskilta. Jos lippuja ei noudeta määräajan mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti. Lippukaupat ja R-kioskit perivät omat palvelumaksunsa noudon yhteydessä.

Lipunmyynti internetissä

Lippuja voi ostaa osoitteista lippupalvelu.fi.

Lippupalvelun myyntipisteet

Lippuja voit ostaa myös Lippupalvelun myyntipisteistä. Turussa myyntipisteet ovat Sokos Wiklund, Prismat, K-Citymarketit ja Stockmann. Lähimmän valtakunnallisen lipunmyyntipisteen voit etsiä tästä.

Ovilipunmyynti

Lippuja myydään konserttipaikoilla tuntia ennen tapahtuman alkua. Kussakin tapahtumapaikassa myydään vain kyseisen konsertin lippuja.

Lippujen vaihto tai palautus

Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin.

Esityksen peruuntuminen

Jos esitys peruuntuu, asiakkaalle palautetaan lipun hinta. Lippupalvelun toimitusmaksuja tai myyntipisteen palvelumaksuja ei palauteta.

LIPPUTYYPIT